Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Termékek
  Gyártók
  Kiszállítás Akár 3 Munkanap Alatt
  Ajánlott Cég HVG & Céginformáció.hu
  TOP termékek
  3 142 Ft + ÁFA (3 990 Ft)
  1 835 Ft + ÁFA (2 330 Ft)
  5 874 Ft + ÁFA (7 460 Ft)
  3 992 Ft + ÁFA (5 070 Ft)
  2 756 Ft + ÁFA (3 500 Ft)
  2 756 Ft + ÁFA (3 500 Ft)
  8 331 Ft + ÁFA (10 580 Ft)
  5 339 Ft + ÁFA (6 780 Ft)
  Facebook

  Szállítás/Megrendelés

  Szállítási Információk - Munkavédelem és Higiénia Webáruház Érd-Budapest

  Kérjük rendeljen online!
  Nagyobb figyelmet fordítunk a kiszállításra. 3-6 napon belül küldjük a megrendelt termékeket.

  Köszönjük.

   

  Szállítási idő:
  Higiéniai termékek esetén akár másnap, általában 3-6 munkanap, ettől eltérő átfutási idő esetén tájékoztatunk.

  Munkavédelmi termékek esetén Coverguard, Portwest, Cerva márkánál általában 3-4 munkanap, a többi esetén kb. 1 hét, de előfordulhat bizonyos termékeknél több hetes átfutási idő is.

  Szállítási díj

   A csomagok szállítását a GLS Hungary Kft Végzi

  1 csomag esetén 30 kg-ig bruttó 1890 Ft.

  Előreutalás esetén a csomagküldés 30kg-ig bruttó 1590 Ft

  Megrendelésed kérheted GLS csomagpontra.

  1 csomag esetén max 15 kg-ig bruttó 1890 FT

  Előreutalás esetén a csomagküldés csomagpontra max 15 kg-ig brutto 1590 FT

  30kg felett egyedi díjszabás érvényes!

  Nettó 30 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

  Bruttó 150.000 Ft feletti utánvét esetén bruttó 790ft pénzkezelési díjat számolunk fel.

  Felhívjuk figyelmedet arra, hogy olyan szállítási címre kérd a szállítást, ahol a szállítási napon tartózkodik valaki.

  Folyékony tisztítószert és vegyi árut Budapest területén saját gépkocsival, bruttó 1.890 Ft-os szállítási költséggel szállítunk.

  Vidékre tisztítószert nettó 300 000 Ft felett szállítunk díjtalanul. vagy egyéb esetben bruttó 15.000 Ft a kiszállítás.

  Termékcsere

  Tudjuk: ruhát, cipőt vásárolni anélkül, hogy felpróbálnád kockázatos vállalkozás. Ha az általad megrendelt termék nem felel meg Neked, kérheted annak cseréjét. Kérjük, vedd figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes!

  Cserecsomag szolgáltatásunkkal egyszerűbb a termék méretcseréje, melynél mi kiküldjük DPD futárral a helyes méretet tartalmazó csomagot, Ön pedig a futárnak átadja a rossz méretet tartalmazó csomagot (lezárt csomagban). Ennek díja 2 x 1.495 Ft (br 2.990 Ft). 

  A cserecsomag előfeltétele, hogy a termék használatlan állapotban legyen, jelölő címke, tartozék ne hiányozzon róla, és eredeti csomagolásban legyen (ne legyen feliratozott, összefirkált, megcímkézett).
  Az árut dobozban küldje vissza.

  Mit kell tenned a cseréhez?

  1.) A termék átvételét követő első héten jelezd csere iránti igényed e-mailben!

  Csere űrlap kitöltése

  2.) Csomagold be a terméket úgy, ahogyan megkaptad. A cipős dobozt burkold be csomagolópapírba és kösd át, vagy ragaszd le. Fontos, hogy minden tartozékot visszategyél, és a cipős dobozt is sértetlenül küldd vissza. Ne ragassz semmit a termékre és a dobozra!

  3.) Várd meg az e-mailben visszaérkező csere engedélyt.

  4.) A webáruházban válaszd ki a terméket, amire cserélni
  szeretnéd és tedd a kosárba. A pénztárnál írd be a csere engedélyben található kuponkódot, így a korábbi termék értékét az árból jóváírjuk.

  5.) A doboz feliratozása. A csomagolás külsejére írd rá a feladó nevét és címét, az e-mailben kapott hivatkozási számot és a „CSERE” szót.

  6.) Juttasd el a terméket ügyfélszolgálatunkra.Futárral vagy postai uton.Nem üzlet!

  Cím és nyitva tartás:True Trade Kft 2030 Érd Néra utca 19

  Nyitva tartás: H-P: 8:30-16:00

  *: amennyiben a termék állapota az átvétel óta megváltozott (kifogástalan állapotú termék megsérült, vagy sérült terméken új sérülés keletkezett) nem vállaljuk a cserét. Ebben az esetben a terméket a feladási bizonylat bemutatásával üzletünkben átveheted, vagy kérheted az ismételt kiszállítást a mindenkori kiszállítási árainkon. Az át nem vett sérült termékeket cégünk 10 napig őrzi.

  A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik, ezért bármilyen visszaküldési módot választhat erre.

  A Termék Visszaküldése Elálláskor

  Az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni postán 14 /tizennégy/ munkanapon belül a szolgáltató felé. (45/2014. [II.26.] kormányrendelet). Ebben az esetben a truetrade.hu köteles a termék(ek) ellenértékét és a kiszállítás költségét a visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríteni. A termék visszajutattatásának költségei a megrendelőt terheli.  
  A mintanyilatkozatot a vásárlástól való elálláshoz innen töltheted le

  A truetrade.hu (True Trade Kft.) visszavételi eljárása minden, a webáruházban forgalmazott termékre kiterjed.(kivéve az egyszerhasználatos és légzésvédő termékek, ezeket higieniai okokból nem tudjuk visszvenni)

  A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében a True Trade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak szállítónak.

  Mit Kell Tenned, Ha Elállsz a Termék Megvásárlásától?

  1.) Küldd el e-mailben a vásárlás adatait az alábbi adatokkal, a regisztrációnál megadott e-mail címről!
  Elállás űrlap kitöltése

  2.) Csomagold be a terméket úgy, ahogyan megkaptad.* A cipős dobozt burkold be csomagolópapírba és kösd át, vagy ragaszd le. Fontos, hogy minden tartozékot visszategyél és hogy a cipős dobozt is sértetlenül küldd vissza. Ne ragassz semmit a termékre és a dobozra!

  3.) Várd meg az e-mailben visszaérkező elállási engedélyt.
  4.) A doboz feliratozása.

  A csomagolás külsejére írd rá a feladó nevét és címét, az e-mailben kapott hivatkozási számot és az „ELÁLLÁS” szót.

  5.) Juttasd el a terméket ügyfélszolgálatunkra.** Nem üzlet!

  Cím és nyitva tartás:True Trade Kft 2030 Érd Néra utca 19

  Nyitva tartás: H-P: 8:30-16:00

  Csak a címünkre érkező termékeket vesszük át. Cégünk nem vállalja, hogy a visszaküldött terméket más címről elszállítja (átvételi pont, postahivatal, ismerős, stb.).

  6.) A visszaérkező terméket megvizsgáljuk, esetleges probléma esetén megkeresünk e-mailben (vagy telefonon).

  7.) A kifogástalanul visszaküldött termék árát 8 napon belül , vagy az általad igénybe vett fizetési móddal megegyező módon visszatérítjük. Amennyiben a vételárat utánvéttel a csomagot kiszállító futárnak fizetted meg, tájékoztatunk, hogy a futárral vételárat visszafizetni nincs módunkban. A futárral történt megrendelésed esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy a jogszerű elállás esetén banki átutalással kerüljön visszafizetésre a vételár.

  8.) Jóváírás - visszatéréítés és a kedvezmények: 

  Amennyiben olyan terméket küldesz vissza, melynek vásárlásakor kedvezményre jogosító kupont váltottál be, a visszatérítés összegét úgy számítjuk ki, hogy összességében pontosan anyit kelljen fizetned, mintha azt a terméket nem vásároltad volna meg.

  *: amennyiben a termék állapota az átvétel óta megváltozott (kifogástalan állapotú termék megsérült vagy sérült terméken új sérülés keletkezett) az elállási igényt nem teljesítjük. Ebben az esetben a terméket a feladási bizonylat bemutatásával üzletünkben átveheted, vagy kérheted az ismételt kiszállítást a mindenkori kiszállítási árainkon. Az át nem vett sérült termékeket cégünk 10 napig őrzi.

  Felhívjuk figyelmed, hogy a visszaküldés költsége elállás vagy csere esetén is a vásárlót terheli, ezért bármilyen módot választhatsz erre.

  Megrendelés

  Tisztelt Vásárlók!

  Csomagküldésünk teljes kapacitással üzemel.
  3-6 napon belül küldjük a megrendelt termékeket.

  Kollégáink folyamatosan dolgozzák fel a megrendeléseket
  Ha megrendeléssel kapcsolatban érdeklődik, kérjük tegye meg az alábbi email címen vagy a megadott telefonszámon. 

  Köszönjük.

  A légzésvédő eszközök, mint a pormaszkok és a szűrőbetétek egyes típusai,  beszerzése komoly akadályokba ütközik jelenleg. A beszállítóinktól nem kapunk szállítási információkat hosszú ideje 

  Oldalunkon regisztrációval és regisztráció nélkül vásárolhatsz.
  Telefonon leadott megrendelést Nem tudunk elfogadni!

  A vásárlás befejezéséhez meg kell adnod a neved, telefonszámod, e-mail címed, a pontos szállítási címet.Amennyiben a számlázási név és cím eltér a szállítási névtől és címtől, akkor töltsd ki a számlázási adatokat is.Kérjük, hogy megrendeléskor az adatok pontosságára fokozottan figyelj.

  A True Trade Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

  Az akciós árak minden esetben csak webes megrendeléskor érvényesek!

  Termékek Megrendelése

  A termékek megrendeléséhez a kiválasztott termék mellé, az ára alatt lévő űrlapmezőbe írd be a megrendelni kívánt mennyiséget (db).
   A beérkezett érvényes megrendelésről feldolgozás után visszaigazoló e-mailt kapsz, amely tartalmazza a megrendelt termékek adatait, a megrendelés számát, vételárát.
  Amennyiben a megrendelt áru kiszállítását készlethiány vagy valamely egyéb okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni, erről értesítést küldünk.
   Felvilágosítás, felmerülő bármely kérdés, ill. esetleges probléma esetén:

  telefonon: +3630-589-53-35, e-mailen: info@truetrade.hu címen veheted fel velünk a kapcsolatot.

   Vételár

  A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t).

  Cégünk a megrendelések mellé E számlát állít ki a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, melyet elektronikus úton a megrendelésben megadott emaílcímre küldjük ki.

  Szállítási idő:

  Higiéniai termékek esetén akár másnap, általában 3-4 munkanap, ettől eltérő átfutási idő esetén tájékoztatunk.
  Munkavédelmi termékek esetén Coverguard, Portwest, Cerva márkánál általában 3-4 munkanap, a többi esetén kb. 1 hét, de előfordulhat bizonyos termékeknél több hetes átfutási idő is.

  Szállítási díj:

  A csomagok szállítását a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi.

  1 csomag esetén 30 kg-ig bruttó 1890 Ft.

  30kg felett egyedi díjszabás érvényes!

  Nettó 30 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

  Felhívjuk figyelmedet arra, hogy olyan szállítási címre kérd a szállítást, ahol a szállítási napon tartózkodik valaki.

  Folyékony tisztítószert és vegyi árut Budapest területén saját gépkocsival, bruttó 1.890 Ft-os szállítási költséggel szállítunk.

  Vidékre nettó 300 000 Ft felett díjtalan a kiszállítás . A folyékony tisztítószerek szállítása minden esetben saját gépkocsival történik, futárszolgálattal nem kerül kiszállításra tisztítószer.

  Fizetési Módok

  A meg­rendelés összegét és a szállítási költséget je­len­leg így egy­enlíthe­ted ki:

   Előre utalással bankszámlánkra (10101119-13626100-01001003) (Budapest Bank Zrt.) A közlemény rovat­ban kérjük, mindenképp tüntesd fel megrendelésed számát és rendszerünkben szereplő email címed. DPD utánvétes szállításnál a cso­mag átvéte­lekor a DPD mun­katársának készpénzben, vagy bankártyával tudod kiegyenlíteni a számlát. A számlát a csomagban találod. Kiszállításkor munkatársunknak készpénzzel a helyszínen.

  Vásárlási szerződés

  Az alábbi dokumentum a True Trade Webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Megrendelésed jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadod, ezért rendelés előtt feltétlenül OLVASD EL!

  A vásárlási szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar.

  A szerződést a True Trade webáruház iktatja, a megrendelt áruk listája bármikor hozzáférhető a "Kosár tartalma" menüpont alatt.
  Általános rendelkezésekA termékeket megvásárolni csak a regisztrációs folyamat lezajlása és a rendszerbe való belépés után lehet.

  A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők.
  Amennyiben téves rendelést adtál le, vagy módosítani szeretnéd a rendelést, az oldal tetején található e-mail címen, telefonszámon kérheted a változtatást. 

  A szerződés hatálya

  Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg a felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.
  A True Trade Kft. webáruház rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosítót ad, melyet a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

  Vételár

  A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék ajánlati ára (ajánlott fogyasztói ára).Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja.
   A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A megrendelt termékért fizetendő összeg akkor sem változik meg, ha termék ára a vásárlás befejezése után a webáruházban módosul.

  A webáruházban megjelenő, esetleges hibás árakat tudomásunkra jutása esetén azonnal kijavítjuk, emberi, vagy programhibából kikerült rossz árakon termékeket nem szállítunk ki.
  Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

  Az automatikus megrendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának.

  A megrendelő felelősségvállalása

   A megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli.Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.
  Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a True Trade Kft. számára.

  Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?

  A szerződés akkor jön létre, tehát amely időponttól kezdve abból a felekre nézve jogok és kötelezettségek származnak, ha a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben, vagy telefonon értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról, vagy az üzlethelyiségben való átvétel lehetőségéről.

  Elállás a vásárlástól

  A megrendelő jogosult a megrendelés jóváhagyása után, de még a megrendelt árukat tartalmazó küldemény feladása (vagy futárnak történő átadása) előtt a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást email-en vagy telefonon megteheti.

  Az elállás akkor érvényes, ha azt a szállító visszajelezte. A visszajelzés nélküli elállás is érvényesnek tekintendő a feladást követő munkanap 12:00 órától, amennyiben a megrendelő az elállás elküldését hitelt érdemlően igazolni tudja.

  Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni postán 14 /tizennégy/ munkanapon belül a szolgáltató felé. (45/2014. [II.26.] kormányrendelet). Ebben az esetben a Munkavédelem-Higiénia.hu webáruház köteles a termék(ek) ellenértékét és a kiszállítás költségét a visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríteni. A termék visszajutattatásának költségei a megrendelőt terheli.

  A mintanyilatkozatot a vásárlástól való elálláshoz innen töltheti le

  A Munkavédelem-Higiénia.hu (True Trade Kft.) visszavételi eljárása minden, a webáruházban forgalmazott termékre kiterjed.

  A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében a True Trade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak szállítónak.
   

  Milyen következményekkel jár a szerződéstől való elállás?

  Elállás esetén az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén (kivéve, ha vállalkozás ezt előzetesen vállalta) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó vagy az átvételre jogosul

  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.